Menü
Kosár

Szállítás

Az TOKOVILL Kft. weboldalon kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a lehetőségekhez képest pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.


Szállítási módok

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés helyétől független, csak a termék súlyától függ. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

bruttó 30.000 Ft fölött Belföldön ingyenes a házhoz szállítás!

Express One futárszolgálattal a szállítási díj egységesen bruttó 1900 Ft 
 
MPL Futárszolgálat szállítási díjak:

0-10 kg  1990 Ft
10.01-20 kg  2990 Ft
20.01-40 kg  5990 Ft

A termékek személyes átvételére nincs lehetőség.


FIZETÉSI MÓDOK

A kifizetés raktárunkban személyesen alábbi módokon történhet:
- készpénzben
- átutalással

 

A kifizetés a postai szállítások esetében az alábbi módokon történhet:
- utánvétellel készpénzben, bankkártyával
- átutalással

A házhozszállításról

A szállítást az Express One futárszolgálata végzi.
A házhoz szállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.
A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 16.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz (a legközelebbi postahivatalban - szükséges hozzá a csomagolás is). Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy

A megrendeléseket 1 munkanapon belül emailban visszaigazoljuk.

A TOKOVILL Kft. munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Adatvédelmi tájékoztató